Facaderenovering

Vi har mange års erfaring inden for facaderenovering. Læs mere her.

Facaderenovering & andre renoveringsopgaver

Et hus varer ikke evigt. Det bliver slidt af vind og vejr, ligesom tidens tand også bryder det ned. Dertil kommer almindelig brug.

En facaderenovering eller andre former for renovering kan også være med til at energioptimere huset, samt at gøre det mere praktisk og tidssvarende.

Derfor vælger mange at kombinere en facaderenovering med en facadeisolering.

Hør mere i dag


  Vi holder dig opdateret gennem hele projektet

  En renovering kan føre til en bedre udnyttelse af huset

  En renovering kan medføre, dine kvadratmeter kan blive udnyttet langt bedre, og at dit hus eller lejlighed kan blive tilpasset dine helt særlige ønsker og behov.

  Du kan for eksempel få ombygget huset i forbindelse med en renovering, så det bedre kommer til at passe dig og din familie, ligesom du kan få renoveret badeværelset, så det bliver mere praktisk.

  Og en tagrenovering kan nemt kombineres med en helt ny isolering eller en efterisolering.

  Du kan forhindre større skader ved en facaderenovering

  En facaderenovering kan løfte dit hus eller lejlighed til nye højder, for selv det smukkeste hus og den bedst indrettede bolig vil miste sin glans, hvis facaden er gammel og slidt, især hvis den ligefrem ser faldefærdig ud.

  Og både en tag- og facaderenovering kan forhindre voldsomme skader på huset. Hvis din facade har skader, så kan disse skader forværres af regn og frost, men også af murbier.

  Murermester Salting udfører både små og større renoveringer for private og erhverv som blandt andet fornyelse af tag, facaderenovering, ombygning og så videre.

  Murermester Salting

  Vi kan også hjælpe dig med

  Badeværelser

  Få et harmonisk og smukt resultat, der passer til dig, din familie & din bolig.

  Omfugning

  Vi skifter dine fuger med respekt for materialer og godt håndværk.

  Murerarbejde

  Ombygning, renovering, energioptimering og facadeisolering.

  Facebook

  ★★★★★

  Flexibel og god service

  Andreas skiftede afløbet på vores badeværelse i samarbejde med vvséren og lagde efterfølgende fliser. Flexibel, samarbejdsvillig, god service og reelle priser er helt klar dækkende i forhold til denne mure. Fx. Ringede Andreas om eftermiddagen og gav en opdatering i forhold til, hvor langt han var i processen og hvornår han kom igen for at fortsætte. Fagligheden var i top og vi er fuldt tilfreds, af denne grund vil vi klart anbefale ham og selv bruge ham igen.
  Christina
  via Facebook

  ★★★★★

  Tak for hjælpen

  Jeg havde fået lavet en sætningsskade i min lejelighed på Østerbro, det var en bærende væk som havde sat sig igennem 3 etager. Jeg ringede til Murermester Salting og forklarede sagen for ham, selv om firmaet har meget travlt kom Salting ud 2 dage efter om aftenen og satte soldater op til afstivning og fik løst mit problem i løbet af en lille uge. Klart et firma som jeg vil anbefale alle at bruge, det er fantastisk at se at der stadig findes dygtige håndværkere:) Tak for hjælpen:):):):):):):):):)
  Casper
  via Facebook

  ★★★★★

  Pænt udført arbejde

  Virkelig pænt arbejde i udfører.
  Rasmus
  via Facebook
  Anbefalinger

  ★★★★★

  Udskiftning af klinker

  Jeg skulle have udskiftet klækkede klinker i badeværelse og bryggers. Kompetent arbejde udført til tiden og i høj kvalitet.
  Murermester Salting ikon
  Jacob

  ★★★★★

  Pudsning af væg

  Mindre opgave med pudsning af væg blev udført som ønsket og kommunikationen var nem.
  Murermester Salting ikon
  Martin

  ★★★★★

  Nye marrokanske klinker

  Andreas og hans team stod for at fjerne vores gamle klinker i bryggers, og lagde derefter nye klinker. Vi havde valgt marrokanske klinker med meget mønster og Andreas fik lagt klinkerne så flot og var med til at opfylde vores ønsker for rummet 🙂 Tilmed blev det hele fikset på kort tid og indenfor aftalt tidsramme. Stor anbefaling herfra!
  Murermester Salting ikon
  Michala

  Indhent et tilbud