Omfugning

Her kan du læse lidt om omfugning og Murermester Salting

Omfugning med kvalitet

Hos Murermester Salting hjælper vi dig med din fugning på en kvalitetsfuld måde, hvor der bliver lagt vægt på den gode kundeoplevelse.

Hvorfor få en omfugning?

Et bygningsværk af mursten er stærkt og kan modstå stor styrke, men det danske vejr er hård mod murværket. Regn, vind og sne medfører slitage, og før eller siden vil fugerne slå sprækker.

Hvis man ignorerer skaderne, vil murværkets stabilitet falde. Vi kan sørge for, at muren holder sig stærk og sikrer dig tryghed i din bolig. Vi sørger for at lave en fugning, der sikrer dig mange år ud i fremtiden.

Hør mere i dag


  Vi holder dig opdateret gennem hele projektet

  TØV IKKE MED AT FÅ UFORPLIGTENDE RÅDGIVNING

  En omfugning er ikke et lige så kendt og vidt begreb som andre termer i byggebranchen. Det gør også, at folks viden om, hvornår en omfugning er nødvendig er minimal.

  Vi tilbyder gerne en uforpligtende snak til alle i omegnen af Hedehusede og Roskilde, hvor du kan fortælle, hvordan du oplever dit murværk.

  Få et tilbud på din omfugning

  Ring gerne på telefon 28 29 20 24, eller skriv til os via vores kontaktformular.

  Murermester Salting

  Vi kan også hjælpe dig med

  Badeværelser

  Få et harmonisk og smukt resultat, der passer til dig, din familie & din bolig.

  Facaderenovering

  Specialist i facaderenovering og pudsning. Kvalitet ud over det sædvanlige.

  Murerarbejde

  Ombygning, renovering, energioptimering og facadeisolering.

  Facebook

  ★★★★★

  Flexibel og god service

  Andreas skiftede afløbet på vores badeværelse i samarbejde med vvséren og lagde efterfølgende fliser. Flexibel, samarbejdsvillig, god service og reelle priser er helt klar dækkende i forhold til denne mure. Fx. Ringede Andreas om eftermiddagen og gav en opdatering i forhold til, hvor langt han var i processen og hvornår han kom igen for at fortsætte. Fagligheden var i top og vi er fuldt tilfreds, af denne grund vil vi klart anbefale ham og selv bruge ham igen.
  Christina
  via Facebook

  ★★★★★

  Tak for hjælpen

  Jeg havde fået lavet en sætningsskade i min lejelighed på Østerbro, det var en bærende væk som havde sat sig igennem 3 etager. Jeg ringede til Murermester Salting og forklarede sagen for ham, selv om firmaet har meget travlt kom Salting ud 2 dage efter om aftenen og satte soldater op til afstivning og fik løst mit problem i løbet af en lille uge. Klart et firma som jeg vil anbefale alle at bruge, det er fantastisk at se at der stadig findes dygtige håndværkere:) Tak for hjælpen:):):):):):):):):)
  Casper
  via Facebook

  ★★★★★

  Pænt udført arbejde

  Virkelig pænt arbejde i udfører.
  Rasmus
  via Facebook
  Anbefalinger

  ★★★★★

  Udskiftning af klinker

  Jeg skulle have udskiftet klækkede klinker i badeværelse og bryggers. Kompetent arbejde udført til tiden og i høj kvalitet.
  Murermester Salting ikon
  Jacob

  ★★★★★

  Pudsning af væg

  Mindre opgave med pudsning af væg blev udført som ønsket og kommunikationen var nem.
  Murermester Salting ikon
  Martin

  ★★★★★

  Nye marrokanske klinker

  Andreas og hans team stod for at fjerne vores gamle klinker i bryggers, og lagde derefter nye klinker. Vi havde valgt marrokanske klinker med meget mønster og Andreas fik lagt klinkerne så flot og var med til at opfylde vores ønsker for rummet 🙂 Tilmed blev det hele fikset på kort tid og indenfor aftalt tidsramme. Stor anbefaling herfra!
  Murermester Salting ikon
  Michala

  Indhent et tilbud