Priser

Søger du en kompetent entreprenør til at varetage din mureropgave?

Så ring 28 29 20 24 eller kontakt os på kontakt@murermestersalting.dk

Priser på timeløn, eksl. moms | OBS: fra-pris

Svend 520kr.
650 kr. inkl. moms,
Lærling fra 345kr.
432 kr. inkl. moms,

Priser på engangsbeløb timelønssager samt administration, eksl. moms

Administration af servicevogn 200kr.
250 kr. inkl. moms,
Parkering
Afhænger af afgifter m.m. for hvor opgaven skal udføres

Murer priser

Udførelse er murerarbejde er noget, som gerne skal være pålideligt og effektivt. Prisen skal dog også være den rette – og her det oplagt at overveje murer priser nærmere.

Priser på mureropgaver kan variere lidt. Den enkelte opgave spiller altid en rolle, også kan priserne nemlig også variere ud fra kvalitet. Vi kan for eksempel tage udgangspunkt i at få lavet nyt badeværelse: En opgave, som mange ønsker løst, men som ikke altid er så overskuelig. Her er det relevant at hyre en byggesagkyndig til opgaven, og i mange tilfælde er en murer det helt rette svar. I hvert fald til store dele af opgaven.

Prisen på et badeværelse afhænger dog af det specifikke arbejde, der skal laves, og derfor er det også svært at komme med et præcist bud på murer priser. Det samme gør sig også gældende for andre mureropgaver, som fx facaderenovering og omfugning. Da der ikke er en generel prisliste, er det altid bedst at tage kontakt og derefter få et pristilbud. På den måde bliver det aldrig tvivl om prisen, og det giver dig også mulighed for at planlægge din ombygning/renovering bedre.

Kontakt os i dag


  Prisen kan også afhænge af beliggenhed

  Murer priser varierer lidt fra sted til sted.

  Ofte kan du få en særligt god pris, når udbuddet er højt. Udbuddet er især højt i landets største byer (fx København og Aarhus), så her kan du nogle gange finde rigtigt gode priser.

  Her er det dog vigtigt at være på udkig efter kvaliteten. Den kan nogle gange være super høj – ofte som følge af høj konkurrence – men det svinger alligevel lidt.

  Det handler nemlig om at finde bedst mulig kvalitet til bedst mulig pris. Kombinationen er vigtig, så gå ikke kun efter prisen som den eneste faktor. Hos Murermester Salting får du altid den optimale løsning til en fair pris.

  Baseret i Københavnsområdet og klar til at tilbyde godt arbejde: Altid med høj pålidelighed og med speciale i badeværelser, facaderenovering og omfugning.

  Sådan vurderer du kvalitet i forhold til pris

  Den nemmeste måde at vurdere kvaliteten af en murer inden opgavestart er at se nærmere på tidligere opgaveeksempler og kundetilfredshed.

  Hvis tidligere kunder er tilfredse, så er der en god chance for, at det vil ske igen.

  Murermester Salting garanterer høj kvalitet, og du kan altid tage et kig på tidligere udført arbejde: Der er flere eksempler her på hjemmesiden.

  Ellers er du også velkommen til at skabe kontakt, også kan vi tage en klar og præcis snak om, hvad der skal laves inden for dit budget.

  Vi holder dig opdateret gennem hele projektet

  Godt udført murerarbejde betaler sig i længden

  Der skal naturligvis betales for murerarbejde, men i længden er der mulighed for at spare. Eksempelvis når vi ser på facader: Hvis en opgave klares godt, dvs. uden fejl og mangler, samt med gode byggematerialer, så er isoleringen også bedre, og det kan ses på tegnebogen efter et stykke tid.

  Derudover holder godt murerarbejde simpelthen bare længere. Vi kan her tage eksempel i omfugning: Det danske vejr er ikke altid det bedste, så en stærk mur kræves, og med omfugning forhindrer du skader og slitage.

  Det er igen noget, der betaler sig i længden – ved at vedligeholde huset ordentligt slipper du for mange fremtidige problemer, heraf også økonomiske.

  Kontakt Murermester Salting i dag for at få en vejledende murer pris på den opgave, du gerne vil have løst.

  Facebook

  ★★★★★

  Flexibel og god service

  Andreas skiftede afløbet på vores badeværelse i samarbejde med vvséren og lagde efterfølgende fliser. Flexibel, samarbejdsvillig, god service og reelle priser er helt klar dækkende i forhold til denne mure. Fx. Ringede Andreas om eftermiddagen og gav en opdatering i forhold til, hvor langt han var i processen og hvornår han kom igen for at fortsætte. Fagligheden var i top og vi er fuldt tilfreds, af denne grund vil vi klart anbefale ham og selv bruge ham igen.
  Christina
  via Facebook

  ★★★★★

  Tak for hjælpen

  Jeg havde fået lavet en sætningsskade i min lejelighed på Østerbro, det var en bærende væk som havde sat sig igennem 3 etager. Jeg ringede til Murermester Salting og forklarede sagen for ham, selv om firmaet har meget travlt kom Salting ud 2 dage efter om aftenen og satte soldater op til afstivning og fik løst mit problem i løbet af en lille uge. Klart et firma som jeg vil anbefale alle at bruge, det er fantastisk at se at der stadig findes dygtige håndværkere:) Tak for hjælpen:):):):):):):):):)
  Casper
  via Facebook

  ★★★★★

  Pænt udført arbejde

  Virkelig pænt arbejde i udfører.
  Rasmus
  via Facebook
  Anbefalinger

  ★★★★★

  Udskiftning af klinker

  Jeg skulle have udskiftet klækkede klinker i badeværelse og bryggers. Kompetent arbejde udført til tiden og i høj kvalitet.
  Murermester Salting ikon
  Jacob

  ★★★★★

  Pudsning af væg

  Mindre opgave med pudsning af væg blev udført som ønsket og kommunikationen var nem.
  Murermester Salting ikon
  Martin

  ★★★★★

  Nye marrokanske klinker

  Andreas og hans team stod for at fjerne vores gamle klinker i bryggers, og lagde derefter nye klinker. Vi havde valgt marrokanske klinker med meget mønster og Andreas fik lagt klinkerne så flot og var med til at opfylde vores ønsker for rummet 🙂 Tilmed blev det hele fikset på kort tid og indenfor aftalt tidsramme. Stor anbefaling herfra!
  Murermester Salting ikon
  Michala

  Indhent et tilbud