Vi er medlem af Vi er medlem af Byg Garanti

Priser

Søger du en kompetent entreprenør til at varetage din mureropgave?

Så ring 28 29 20 24 eller kontakt os på kontakt@murermestersalting.dk

Priser på timeløn, ex. moms.

Svend 475 kr./time
Lærling 295 kr./time

Priser på engangsbeløb timelønssager samt administration, ex. moms.

Administration af servicevogn og Parkering 200 kr.

Priser på timeløn, inkl. moms.

Svend 593,75  kr./time
Lærling 368,75  kr./time

Priser på engangsbeløb timelønssager samt administration, inkl. moms.

Administration af servicevogn og Parkering 250  kr.

Priser på timeløn, ex. moms.

Svend 475 kr./time
Lærling 295 kr./time

Priser på timeløn, inkl. moms.

Svend 593,75  kr./time
Lærling 368,75  kr./time

Priser på engangsbeløb timelønssager samt administration ex. moms.

Administration af servicevogn og Parkering 200 kr.

Priser på engangsbeløb timelønssager samt administration inkl. moms.

Administration af servicevogn og Parkering 250  kr.

Murer priser

Udførelse er murerarbejde er noget, som gerne skal være pålideligt og effektivt. Prisen skal dog også være den rette – og her det oplagt at overveje murer priser nærmere.

Priser på mureropgaver kan variere lidt. Den enkelte opgave spiller altid en rolle, også kan priserne nemlig også variere ud fra kvalitet. Vi kan for eksempel tage udgangspunkt i at få lavet nyt badeværelse: En opgave, som mange ønsker løst, men som ikke altid er så overskuelig. Her er det relevant at hyre en byggesagkyndig til opgaven, og i mange tilfælde er en murer det helt rette svar. I hvert fald til store dele af opgaven.

Prisen på et badeværelse afhænger dog af det specifikke arbejde, der skal laves, og derfor er det også svært at komme med et præcist bud på murer priser. Det samme gør sig også gældende for andre mureropgaver, som fx facaderenovering og omfugning. Da der ikke er en generel prisliste, er det altid bedst at tage kontakt og derefter få et pristilbud. På den måde bliver det aldrig tvivl om prisen, og det giver dig også mulighed for at planlægge din ombygning/renovering bedre.

Prisen kan også afhænge af beliggenhed

Murer priser varierer lidt fra sted til sted. Ofte kan du få en særligt god pris, når udbuddet er højt. Udbuddet er især højt i landets største byer (fx København og Aarhus), så her kan du nogle gange finde rigtigt gode priser. Her er det dog vigtigt at være på udkig efter kvaliteten. Den kan nogle gange være super høj – ofte som følge af høj konkurrence – men det svinger alligevel lidt.

Det handler nemlig om at finde bedst mulig kvalitet til bedst mulig pris. Kombinationen er vigtig, så gå ikke kun efter prisen som den eneste faktor. Hos Murermester Salting får du altid den optimale løsning til en fair pris. Baseret i Københavnsområdet og klar til at tilbyde godt arbejde: Altid med høj pålidelighed og med speciale i badeværelser, facaderenovering og omfugning.

Sådan vurderer du kvalitet i forhold til pris

Den nemmeste måde at vurdere kvaliteten af en murer inden opgavestart er at se nærmere på tidligere opgaveeksempler og kundetilfredshed.

Hvis tidligere kunder er tilfredse, så er der en god chance for, at det vil ske igen. Murermester Salting garanterer høj kvalitet, og du kan altid tage et kig på tidligere udført arbejde: Der er flere eksempler her på hjemmesiden. Ellers er du også velkommen til at skabe kontakt, også kan vi tage en klar og præcis snak om, hvad der skal laves inden for dit budget.

Godt udført murerarbejde betaler sig i længden

Der skal naturligvis betales for murerarbejde, men i længden er der mulighed for at spare. Eksempelvis når vi ser på facader: Hvis en opgave klares godt, dvs. uden fejl og mangler, samt med gode byggematerialer, så er isoleringen også bedre, og det kan ses på tegnebogen efter et stykke tid.

Derudover holder godt murerarbejde simpelthen bare længere. Vi kan her tage eksempel i omfugning: Det danske vejr er ikke altid det bedste, så en stærk mur kræves, og med omfugning forhindrer du skader og slitage. Det er igen noget, der betaler sig i længden – ved at vedligeholde huset ordentligt slipper du for mange fremtidige problemer, heraf også økonomiske.

Kontakt Murermester Salting i dag for at få en vejledende murer pris på den opgave, du gerne vil have løst.