Vi er medlem af Vi er medlem af Byg Garanti

Murermester Salting – Dette er vores forside, hvor du her kan læse lidt om hvem, vi er, hvad, vi står for, hvad vores kunder siger til os og du har samtidig også mulighed for at kontakte os, herfra, hvis du skulle have brug for et tilbud eller en pris.

Præsentation – Hvem er vi? Hvorfor skal vi være din håndværker? Det kan du alt sammen læse her, sammen med hvorfor vi er de mest kompetence og erfarne håndværkere, der har vore kundetilfredshed som prioritet.

Galleri – Vil du se, hvad vi har lavet, før du beslutter dig? Her kan du se nogle af de resultater, der er kommet ud af vores arbejde.

Badeværelser – Der er mange muligheder, og stilen er forskellige. Vi dækker alles behov. Hør her vores video, om hvorfor du skal vælge os til dit næste badeværelse, og læs her også om hvad vi kan.

Facaderenovering – Et hus holder ikke for evigt, men en facaderenovering kan være med til, at det holder længere. En facaderenovering kan skabe meget mere udnyttelse af huset, og sørge for, at det følger præcis dine behov. Læs her hvad vi kan, og kontakt os for tilbud og priser.

Omfugning – Vi hjælper med omfugning af dit murværk, badeværelse, facede m.fl. Med det danske vejr, er det ofte nødvendigt på langt de fleste huse at sørge for, at fugerne ikke sprækker, så murværker kan holde sin stabilitet og styrke. Det sørger vi for!

Murerarbejde – Vi sørger for alle slags murerarbejde, du har brug for. Som alt ovennævnt gælder det f.eks. badeværelser, facaderenovering m.fl. Kontakt os for at få uforpligtende tilbud, og en god snak om hvad vi kan gøre for specielt dig.

Referencer – Hør hvad vores kunder har at fortælle om Murermester Salting. De er tilfredse, og det vil du også være. Hør mere i dag!

Kontakt – Kontakt os for et uforpligtende tilbud, en snak om renovation, badeværelser eller facaderenovering – eller hvilken slags opgave du har brug for hos dig. Vi klarer det meste!