Vi er medlem af Vi er medlem af Byg Garanti

Badeværelser

Badeværelser er en af vores ekspertiser. Læs mere her

Badeværelse i Køge og omegn

Badeværelser har udviklet sig meget på få år. I København var det luksus, hvis man havde sit eget toilet, og efter krigen begyndte badeværelser med badekar at blive udbredt i boligbyggeri. Villaerne havde allerede fået badeværelser… Men i dag stilles der nye krav.

Et moderne badeværelse skal være rummeligt

Et moderne badeværelse skal være rummeligt og have god skabsplads. Radiatoren erstattes af gulvvarme både for at skabe plads og for at lave en behagelig varme. Badekaret bliver måske helt fjernet, og fliserne udskiftes med lækre klinker. ​Det hvide badeværelse er ved at komme retur, da de er mere tidsløse i farverne, og så kan man bruge håndklæder, gardiner, blomster og meget andet til at skabe en rar og behagelig stemning. I dag skal badeværelset helst være et lækkert sted, der er praktisk, men også nemt at holde rent.​​

Vi hjælper dig med det rette valg af badeværelse

Vi er bevidst om, at bl.a. valg af de rette fliser og klinker har en stor betydning for det færdige resultat. Det gælder størrelse, farve og materiale.

Vi hjælper gerne med vores viden og erfaring, når du skal beslutte dig for nye fliser, men også med valg af sanitet samt eventuelle skabe og hylder til dit badeværelse.​ Vi hjælper dig i det hele taget med at få et harmonisk og smukt resultat, der passer til dig, din familie og din bolig. Kontakt Murermester Holm i Hedehusene og Roskilde, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for renovering og modernisering af dit badeværelse.

​Ring gerne på telefon 28 29 20 24, eller skriv til os via kontaktformularen i bunden af siden.

Se eksempler på badeværelser vi har lavet herunder.

Murermester Salting

Vi kan også hjælpe dig med...

Facaderenovering

Specialist i facaderenovering og pudsning. Kvalitet ud over det sædvanlige

Omfugning

Vi skifter dine fuger med respekt for materialer og godt håndværk

Murerarbejde

Ombygning, renovering, energioptimering og facadeisolering