Vi er medlem af Vi er medlem af Byg Garanti

Facaderenovering

Vi har mange års erfaring inden for facaderenovering. Læs mere her

Facaderenovering & andre renoveringsopgaver

Et hus varer ikke evigt. Det bliver slidt af vind og vejr, ligesom tidens tand også bryder det ned. Dertil kommer almindelig brug. En facaderenovering eller andre former for renovering kan også være med til at energioptimere huset, samt at gøre det mere praktisk og tidssvarende.
Derfor vælger mange at kombinere en facaderenovering med en facadeisolering.

En renovering kan føre til en bedre udnyttelse af huset

En renovering kan medføre, dine kvadratmeter kan blive udnyttet langt bedre, og at dit hus eller lejlighed kan blive tilpasset dine helt særlige ønsker og behov. Du kan for eksempel få ombygget huset i forbindelse med en renovering, så det bedre kommer til at passe dig og din familie, ligesom du kan få renoveret badeværelset, så det bliver mere praktisk. Og en tagrenovering kan nemt kombineres med en helt ny isolering eller en efterisolering.

Du kan forhindre større skader ved en facaderenovering

En facaderenovering kan løfte dit hus eller lejlighed til nye højder, for selv det smukkeste hus og den bedst indrettede bolig vil miste sin glans, hvis facaden er gammel og slidt, især hvis den ligefrem ser faldefærdig ud. Og både en tag- og facaderenovering kan forhindre voldsomme skader på huset.
Hvis din facade har skader, så kan disse skader forværres af regn og frost, men også af murbier.
Murermester Salting udfører både små og større renoveringer for private og erhverv som blandt andet fornyelse af tag, facaderenovering, ombygning og så videre.

Murermester Salting

Vi kan også hjælpe dig med...

Badeværelser

Få et harmonisk og smukt resultat, der passer til dig, din familie & din bolig

Omfugning

Vi skifter dine fuger med respekt for materialer og godt håndværk

Murerarbejde

Ombygning, renovering, energioptimering og facadeisolering